Foto af Stine Heilmann

I AskovFonden har vi fået en ny fantastisk ambassadør på vores ambassadør-team, nemlig krimiforfatteren Anna Grue!

 

Her er nogle af Anna Grues ord: (læs hele interviewet her)

“Der er brug for akut og dybdegående hjælp til for eksempel voldsramte familier, piger og drenge med spiseforstyrrelser, arbejdsløse unge, skolevægrende børn med diverse diagnoser, ensomme i alle aldre og andre psykisk sårbare – og skal den hjælp være effektiv, må den skræddersys til den enkelte.

Man kan nemlig ikke putte alle i én kasse. Hvad der rigtigt for én, preller fuldstændig af på en anden. Det ved alle, også medarbejdere og beslutningstagere i de offentlige institutioner, der har ansvaret.

Man kan ikke ”bare lige” begynde at spise mere (eller mindre), hvis man har en spiseforstyrrelse. Man kan heller ikke ”bare lige” få sig en flok venner, hvis man er ensom, smile noget mere, hvis man har en depression, eller ”bare lige” gå i skole, når det præcis er den, man er angst for.

Der findes ikke en hurtig løsning, som passer til alle. Det kræver tid, det kræver overblik, det kræver åbenhed og nysgerrighed at kunne opfange bare en lille bid af, hvad der foregår i et andet menneske – og det er det, AskovFonden kan hjælpe med i psykiatrien, på jobcentret eller i grundskolen.

Jeg påtager mig med stor ydmyghed og glæde hvervet som ambassadør for AskovFonden og ser frem til at yde mit lille bidrag til en organisation, hvor omsorg og empati tæller mere end budgetrammer.”

 

AskovFondens ambassadører

Udover Anna Grue er også Lene Beier, Rane Willerslev, Pilou Asbæk og Cecilie Lassen ambassadører for AskovFonden og vores indsatser. Mød dem her

 

Helle Øbo vores adm. direktør har udtalt følgende:

“Vi er glade for, at Anna Grue har sagt ja til at blive ambassadør i AskovFonden. Anna har en helt særlig evne til at sætte sig ind i andre menneskers tanker, følelser og handlinger via sit virke som forfatter. Jeg er helt sikker på, at hun kan være med til at løfte den store dagsorden om, at der skal være plads til os alle, uanset hvad vi har af udfordringer. Jeg glæder mig til samarbejdet.”

Læs mere om AskovFonden her