BLIV FRIVILLIG - Askovfondens social psykiatri

Bliv frivillig i ASPA
og bliv en del af et fællesskab

Bliv frivillig i ASPA
og bliv en del af et fællesskab

Bliv frivillig i ASPA
og bliv en del af et fællesskab

Bliv frivillig i ASPA

og bliv en del af et fællesskab

FRIVILLIGHED I ASPA

I ASPA har vi mange frivillige tilknyttet. Vejen til at blive frivillig kan se forskellig ud. Nogle starter i ASPA som frivillig, mens andre begynder med at bruge vores tilbud for så senere at blive frivillig. Sammen finder vi ud af, hvad der er det rette for dig.

Kontakt os hvis du gerne vil høre mere på tlf. +45 35 30 17 26

Her kan du blive frivillig

Second A

Vores genbrugsbutik har tøj og accessoires til mænd og kvinder til rigtig gode priser. I butikken får du mulighed for at betjene kunder, sortere og vaske tøj, stryge tøj, lave vinduesudstilling mm.

AskovFondens Café i Griffenfeldsgade og køkkenet på Kapelvej

I caféen og køkkenet får du mulighed for at lave mad, servicere gæster, rydde op mm.

Samværstilbud

I vores samværstilbud har du mulighed for at blive relationsmedarbejder. Som relationsmedarbejder kommer du til at varetage både relationelle og praktiske opgaver, og du medvirker til at skabe gode rammer for vores fællesskab.

Lige nu søger vi frivillige til vores ungefællesskab om torsdagen. Ungecaféen er et tilbud om socialt samvær, hvor alle unge (18+) er velkomne.  Vi har åbent torsdage kl. 15-20, og vores største opgave er at skabe et trygt og inkluderende fællesskab, hvor vi snakker, laver mad, spiller spil og er kreative.

Læs mere og ansøg her:

Bliv relationsmedarbejder i ASPAs ungecafé

Krea-café

I krea-caféen kan du udfolde dig kreativt samtidig med, at du understøtter et inkluderende og hyggeligt fællesskab, hvor der er plads til alle. Krea-caféen har åbent hver tirsdag kl. 16-18, og man kan selv have et projekt med eller blive inspireret til at prøve noget nyt.

Læs mere og ansøg her:

Bliv frivillig i krea-caféen