Kapelvej - Askovfondens social psykiatri

En åben dør til et
inkluderende fællesskab

En åben dør til et
inkluderende fællesskab

En åben dør til et
inkluderende fællesskab

En åben dør til et

inkluderende fællesskab

Åbent og anonymt samvær

Vores hus på Kapelvej danner rammen om et trygt og inkluderende fællesskab alle årets dage. Der er en åben dør, og du er altid velkommen til at komme forbi og se, om det vil være noget for dig.

Om formiddagen er der fokus på fællesskab gennem aktiviteter som temagrupper, ture ud af huset, køkkenarbejde og pasning af gårdhave. Hver dag er der fællesspisning til morgenmad og frokost, som man betaler for.

Om eftermiddagen og aftenen er husets hjerte caféen med tilhørende køkken, hvorfra vi sælger varm mad samt kaffe og te hele dagen. Du kan deltage i forskellige aktiviteter, og du er altid velkommen til at bruge computerne, tage et bad, vaske tøj, læse dagens avis eller slappe af i tv-rummet. Derudover kan du hjælpe i køkkenet.

 

Hvornår

Mandag – torsdag

kl. 10.00-13.30

kl. 14.00-20.00

Fredag + søndag + helligdage

kl. 12.00-17.00

Hvor

Kapelvej 55, 2200 København N

Kontakt

Er du interesseret i at høre mere, kan du kontakte ASPA Kapelvej:

+45 35 30 17 28

Ture ud af huset

Afhængig af vind og vejr, dagsform og interesse tager vi på tur tirsdag formiddag. Formålet er at komme ud og få en oplevelse. Vi har besøgt og genbesøgt mange af byens grønne oaser, ligesom vi har oplevet byens museer. Nogle gange er arkitekturen i centrum og så opsøger vi steder, der har noget særligt at byde på. Lejlighedsvis tager vi en heldagsudflugt, hvor målet kan være en oplevelse, der ligger udenfor København. Disse ture vil fremgå af vores opslagstavle.

Turene kan være med deltagerbetaling og kræver tilmelding.