En ung kvindes oplevelse af ASPA’ s betydning

 

Hvordan startede det?

“Jeg begyndte at komme i ASPA for 6 år siden. På daværende tidspunkt var jeg på kontanthjælp og præget af angst og generel tristhed. Jeg var af den grund ikke i stand til at følge et alment gymnasialt tilbud, så jeg henvendte mig til ASPA for at kunne følge deres HF flex tilbud.

Dette gav mig muligheden for at gennemføre min HF i trygge rammer. Jeg tog min undervisning online og fik hjælp af ASPAs lektiehjælpere. Derudover fik jeg generel støtte i form af samtaler samt støtte i forbindelse med andre praktiske gøremål. Med ASPA’s støtte kunne jeg færdiggøre min uddannelse, og min mangeårige drøm om at blive optaget på psykologiuddannelsen blev en realitet.

Jeg læser på 4. semester nu og bruger fortsat ASPA hyppigt. Siden jeg begyndte at komme her, er der opstartet aften-caféer, hvor vi spiser sammen, og derudover har jeg også deltaget i assertionsgrupperne.”

ASPA’s betydning

“ASPA har haft en kæmpe indflydelse i forhold til, hvordan mit liv ser ud i dag. Det er ikke noget, jeg ville kunne beskrive med ord, da jeg unægtelig ville komme til kort. Det rare personale, støtten, opbakningen og den professionelle tilgang er absolut grunden til, at jeg har kunne vende mit liv om og komme ind på min drømmeuddannelse”.