Individuel støtte - Askovfondens social psykiatri

Individuel støtte

Hvornår: mandag-fredag kl. 9-16

Hvor: ASPA Griffenfeldsgade

Hvem: alle 18+ efter aftale

Beskrivelse:

Individuelle samtaler: Har du brug for nogen at snakke med om dét, der kan være svært? Så er du meget velkommen til at få en snak eller et samtaleforløb i ASPA. Vi tilbyder støttende samtaler, hvor vi tager udgangspunkt i det, der er vigtigt for dig. Vi tror på, at du er ekspert i dit eget liv, og at vi sammen kan skabe indsigt i, hvad du skal arbejde hen i mod og hvordan. Det kan både være et længere mere dybdegående samtaleforløb, eller det kan være kortere, mere afklarende samtaler, der støtter dig til at tage det næste skridt.

Hvordan samtalerne foregår, bestemmer vi i fællesskab ud fra dine behov. Vi arbejder med redskaber fra den kognitive metode og assertiv kommunikation, og hjemmeopgaver kan være en del af processen.

Støtte til uddannelse: ASPAs uddannelsesstøtte henvender sig til dig som kan have brug for støtte og struktur i forhold til din uddannelse. Du kan benytte vores tilbud både, hvis du er i gang med en uddannelse, eller hvis du snart skal i gang.

Støtten er bygget op ud fra dit behov, som vi sammen finder frem til.

Du skal være 18 år eller derover. Du kan være på SU, en ydelse fra et jobcenter, førtidspensionist eller noget helt fjerde. Det, der er fælles for dem, som kommer til os, er at de lige nu har brug for ekstra støtte og hjælp til at tage en uddannelse.

Økonomirådgivning: Penge er ikke alt – men det kan være angstprovokerende og dyrt ikke at have et overblik over din økonomi. Det kan vi hjælpe dig med.

Du kan få støtte og vejledning til din økonomi i ASPA. Ring til os og lav en aftale. Vi kan støtte og hjælpe med at skabe et overblik i din økonomi ved, at vi i samarbejde laver et budget og en gældsoversigt. Vi kan også sammen tage kontakt til dem, du måtte have gæld til og få lavet aftaler om tilbagebetaling.

Hvis vi ikke kan hjælpe med lige netop din økonomi, så hjælper vi med at kontakte andre, der kan og sørger for at skabe kontakt mellem dig og dem.

 • 00

  DAGE

 • 00

  TIMER

 • 00

  MINUTTER

 • 00

  SEKUNDER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.