KOM TIL KONCERT FREDAG D. 18. NOVEMBER!

Vores fredags-ungecafé er tilbage! I første omgang kommer vi ikke til at holde åbent fast hver fredag, men annoncerer løbende, hvornår der er events. Så hold øje!

Fredag d. 18. november er der genåbnings-event med musiker Kristian Bach. Og I kan godt glæde jer! For I kan forvente nærvær og musikalitet fra hjertet, når vinderen af folk-prisen Årets Helge 2022 går på scenen. Med en personlig og kraftfuld sangstemme formidler Kristian Bach dansk poesi, der flytter tanker og sætter gang i refleksion og begejstring. Kristians liv har ikke været kedeligt. De hudløst ærlige og personlige sange bygger på levet liv og erfaringer med bl.a. misbrug og depression, og Kristians historie er et vidnesbyrd om vejen ud af mørket til et liv i frihed, kreativitet og glæde.

I 2017 udgav Kristian Bach debutalbummet ‘Første Trin’, og 25/11 2022 udkommer hans album nr. 2, ‘Shunyata’, på bl.a. bæredygtig genbrugs-vinyl. Kristian vandt i 2016 Frie Skolers Lærerforenings konkurrence om at skrive deres officielle sang, ‘Allerbedst sammen’ (originaltitel ‘Når den blide morgenvind’, udgivet 2019) og udgav desuden i 2019 den satiriske sang ‘Brev fra fronten’ (lå på Dansktoppen på DRP5 i samtlige mulige 15 uger).

Vi håber meget på, at I har lyst til at dele denne oplevelse med os!

Program for dagen:
Kl. 17: dørene åbner
Kl. 18-19: aftensmad
Kl. 19.30: koncert!
Kl. 21-21.30: fælles oprydning

Om Ung i ASPA Fredag:
Fællesskab for unge 18+
Ingen fredagsøl, men masser af fredagshygge.
Ta´ en ven med eller kom alene – der er altid nogle at snakke med.

Følg os på Instagram: aspa_askovfonden og meld dig ind i fb-gruppen Ung i ASPA!