ASPA og KBH+ inviterer dig til en intim aften i fortællingernes tegn torsdag d. 16. juni 2022 kl. 17-18.30 i KBH+, der ligger i Emblasgade 175.

Mathilde Falch vil gennem et nærværende, akustisk og musikalsk foredrag tage os med på sin egen personlige historie med psykiatri og misbrug – og kampen om at komme ud på den anden side. Mathilde har brugt musikken som en del af kampen, og gennem den, fundet styrken til at dele sine inderste tanker og følelser. Siden hun var 16 år, har hun kæmpet med spiseforstyrrelser, misbrug og psykiske udfordringer, og gennem hendes musik sætter hun fokus på psykisk sårbarhed og er med til at nedbryde tabuerne heromkring. Til denne særlige aften med fortællekoncert, vil du blive inviteret med ind i hendes ærlige og smukke univers.

Koncerten starter kl. 17.00 og du er velkommen til at komme før og hænge ud i den hyggelige café i KBH+. Der vil være forfriskninger til eventet i form af lækre hjemmelavede drikkevarer uden alkohol. Koncerten slutter omkring kl. 18.30.

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig hos Anette: anette.christensen@askovfonden / 92 15 02 71.

Du kan også tilmelde dig via følgende link:

Fortællekoncert med Mathilde Falch – AskovFonden

 

Vi glæder os til at se jer!

AskovFonden KBH+ og ASPA