SAMVÆR - Askovfondens social psykiatri

Sammen
kan vi mere

Sammen
kan vi mere

Sammen
kan vi mere

Sammen

kan vi mere

SAMVÆR I ASPA

Fællesskabet er det bærende element i ASPA, da alle mennesker har brug for at være en del af et meningsfuldt fællesskab. Fællesskabet kan være opbyggende for dig, fordi du lærer noget om dig selv i mødet med andre. Det er her, du kan spejle dig i andre, blive inspireret og opleve at blive rummet som, den du er. Vores mål er at skabe inkluderende fællesskaber, hvor der netop er plads til dig og hvor du i samspil med andre kan udvikle dig, være til og få gode oplevelser. I et fællesskab giver man noget af sig selv og derfor kan du igennem fællesskabet få øjnene op for, at du er værdifuld og at du altid bidrager med noget vigtigt til andre.

Vi ved, det kan være grænseoverskridende at søge fællesskabet, derfor vil vi altid tage godt imod dig, og give dig muligheden for at komme til en intro samtale når du kommer første gang.

Der er flere veje til vores fællesskaber i ASPA. En vej kan være at møde et enkelt menneske, du kan opbygge tillid til og derigennem få mod til at tage det næste skridt. En anden vej er at komme ind i en gruppe, hvor du langsomt bliver tryg i rummet, mens en tredje vej kan være at komme ind i vores åbne samværstilbud.

Har du lyst til at indgå i et af vores mangfoldige, inkluderende og rummelige fællesskaber. I ASPA har vi forskellige tilbud om samvær og måske kan du se dig selv i flere af tilbuddene. Kig forbi eller lav en aftale med os – vi glæder os til at møde dig!

Se vores samværstilbud herunder.

Vi har spurgt folk, der kommer i vores huse, hvilken betydning fællesskaber har for dem.

“Fællesskaber fungerer lidt som nødfaldsskærme når min hjerne hader mig eller livet bliver for kaotisk. Andre menneskers nærvær bremser min nedadgående spiral lige nok til at jeg kan gribe mig selv.

Fællesskaber har holdt mig fast i en virkelighed jeg ikke altid kan rumme eller har lyst til at være i. Fællesskab betyder jeg kan se en fremtid for mig og andre.”

Karo G. insta: @karoghoul