SAMVÆR - Askovfondens social psykiatri

Sammen
kan vi mere

Sammen
kan vi mere

Sammen
kan vi mere

Sammen

kan vi mere

SAMVÆR I ASPA

Fællesskabet er det bærende element i ASPA, med respekt for den enkeltes skridt ind i fællesskabet. Fællesskabet kan være opbyggende for dig, ved at du lærer noget om dig selv i mødet med andre. Det er her du kan spejle dig i andre, blive inspireret og opleve at blive rummet som den du er.

Vi ved det kan være grænseoverskridende at søge fællesskabet.

Vores mål er at skabe et inkluderende fællesskab, hvor der netop er plads til dig, og hvor du i samspil med andre kan udvikle dig, være til og få gode oplevelser.

I et fællesskab giver man noget af sig selv, derfor kan du netop igennem fællesskabet få øjnene op for at du er en værdifuld del og at du faktisk bidrager med noget vigtigt til fællesskabet.

En vej kan være, at møde et enkelt menneske du kan opbygge tillid til og derigennem få tillid og ressourcer til at tage det næste skridt. En anden vej er at komme ind i en gruppe hvor du langsomt bliver tryg i rummet, mens en tredje vej kan være at komme ind i det åbne fællesskab.

Vi har spurgt folk der kommer i vores huse, hvilken betydning fællesskab har for dem.

“Fællesskaber fungerer lidt som nødfaldsskærme når min hjerne hader mig eller livet bliver for kaotisk. Andre menneskers nærvær bremser min nedadgående spiral lige nok til at jeg kan gribe mig selv.

Fællesskaber har holdt mig fast i en virkelighed jeg ikke altid kan rumme eller har lyst til at være i. Fællesskab betyder jeg kan se en fremtid for mig og andre.”

Karo G. insta: @karoghoul

Har du lyst til at indgå i et mangfoldigt, inkluderende og rummeligt fællesskab, hvor vi vil hinanden? I ASPA har vi forskellige tilbud om samvær, og måske kan du se dig selv i flere af tilbuddene. Kig forbi eller lav en aftale med os – vi glæder os til at møde dig!