Vi er enormt glade for, at vi igen i år har modtaget støtte til vores ungecafé fra Selskabet Kjæden.

Støtten går til, at vi i hele 2022 kan tilbyde et gratis aftensmåltid i ungecaféen, der har åben både torsdag og fredag aften. At kunne samles om et sundt og godt måltid mad er centralt i ungecaféen, og vi oplever, at samarbejdet omkring madlavningen bidrager positivt til fællesskabet. Med støtten fra Kjæden kan vi sikre, at alle kan spise med – uagtet deres økonomiske situation. Tusind tak til Kjæden fra os alle i ASPA!

Her kan du læse om Selskabet Kjæden. 

Om ungecaféen

Vores ungecafé er et tilbud til dig, der er ung og gerne vil være en del af et fællesskab med andre unge. Vi hygger, snakker, spiller spil, er kreative og er sammen om at købe ind, lave aftensmad og rydde op. Du kan komme alene eller tage en ven eller kæreste med – alle er velkomne!

Om fredagen kan der være noget særligt på programmet efter aftensmaden – det kan være en quiz, banko, en koncert, en filmvisning eller andet. Vi annoncerer det i vores kalender, så følg med her.

Hvornår

Torsdage kl. 15-20 og fredage kl. 16-21.30

Hvor

Griffenfeldsgade 35, 2200 København N

Kontakt

Er du nysgerrig på at høre mere om vores ungecafé og eventuelt lave en aftale med os, kan du kontakte ASPA Griffenfeldsgade på tlf. +45 35 30 17 26