Weekend fællesskabet - Askovfondens social psykiatri

WEEKENDFÆLLESSKABET
TIL DIG DER ER MELLEM 18 OG 35 ÅR

WEEKENDFÆLLESSKABET
TIL DIG DER ER MELLEM 18 OG 35 ÅR

WEEKENDFÆLLESSKABET
TIL DIG DER ER MELLEM 18 OG 35 ÅR

WEEKENDFÆLLESSKABET

TIL DIG DER ER MELLEM 18 OG 35 ÅR

I WeekendFællesskabet kan du komme, lige som du er, og være en del af et trygt og inkluderende fællesskab. Her er der plads til dig, der har lyst til at hænge ud med andre unge i et rart, alkoholfrit miljø, hvor der bliver hyggesnakket, spillet spil, lavet krea-ting, og hvad man ellers lige har lyst til.

En gang imellem stabler vi et lille arrangement på benene sammen, f.eks. en påskefrokost, quiz-aften, optræden, krea-event eller noget helt andet. Følg med på Facebook eller Instagram.

Det betyder meget for os, at du føler dig velkommen, præcis som den du er! Dette er et sted, du kan komme og slappe af og føle dig hjemme. Det er dejligt, når folk har lyst til at sætte gang i en aktivitet, og det er også helt okay, når man har behov for bare at være. Det eneste, vi forventer af hinanden, er at vi alle sammen sørger for at passe godt på hinanden, når vi er sammen.

WeekendFællesskabet holder til i ASPAs hyggelige cafélokale på Griffenfeldsgade. I åbningstiderne, som du kan se nedenfor, vil døren være åben, så du kan gå lige ind i hyggen. Kom alene eller tag en med. Alle er velkomne.

Vi håber, du vil komme og bidrage med dit selskab!

Find WeekendFællesskabet på Facebook og følg med i, hvad vi laver.

Som ny i WeekendFællesskabet

Første gang du kommer ind af døren, vil du blive taget imod af en af de frivillige, som vil byde dig godt velkommen. Om du har lyst til at deltage aktivt i, hvad end der foregår, eller hellere vil se lidt til fra sidelinjen er helt op til dig.

Du er velkommen til at droppe ind helt uanmeldt, ingen tilmelding påkrævet. Hvis du derimod synes, det er rart, at vi ved på forhånd, at du kommer, så kan du i dagtimerne skrive til nanna.hinchely@askovfonden.dk eller ringe på 44145649.

 

Hvornår 

Fredag 17:00-21:30

Lørdag 16:00-21:30

Søndag 13:00-18:00

 

Hvor

Griffenfeldsgade 35, 2200 København

I caféen i stueetagen

Bare kom ind – døren er åben!

Meld dig som frivillig – Vi har brug for dig!

Som frivillig i WeekendFællesskabet indgår du i et team, som sammen sørger for at facilitere dette sociale mødested for sårbare unge. Det indebærer både planlægning og socialt ”værtskab”. At være social vært indebærer, at du tager aktivt del i fællesskabet, byder nye velkommen, er nærværende og inkluderende, er med til at sætte gang i fx spil og krea og sørger for, at der er styr på det praktiske – alt sammen i samarbejde med de andre unge i WeekendFællesskabet.